Taksering

Vi utfører taksering både for privatpersoner og næring

Å taksere en eiendom er det samme som å verdsette en bolig på bakgrunn av tilstand. Vår jobb er å finne ut tilstanden på boligen og dermed hvor mye boligen er verdt i penger.

Taksering blir som oftest bestilt i forbindelse med salg av bolig. En takstrapport er med på å avgjøre hvor mye boligen skal selges til.

Ved skader på bolig er det vår jobb å kartlegge omfanget av skaden, hvorfor skaden oppstod og estimering av utbedringskostnader.

Dessverre kan det også oppstå problemer ved kjøp av ny bolig. I enkelte tilfeller har selgeren unnlatt å informere om ett eller flere avvik angående boligens tilstand, som byr på en negativ overraskelse når man tar over boligen. Da er det vår jobb å lage en reklamasjonstakst som brukes i forsikringssaken.


Huskeliste på hva som trengs av eier ved taksering

For å utføre en taksering av en eiendom er det noen ting som gjør oppdraget mer effektivt hvis dette oversendes fra eier/oppdragsgiver før befaringsdagen.

Les mer her.

Hvordan funker det

4 enkle steg i prosessen

Mange ønsker å pusse opp hele eller deler av boligen men er usikker hvor man skal starte. Under ser du en del av reisen.

Grafisk illustrasjon av byggeblokker.

1. Pusse opp

De fleste starter med et ønske om å pusse opp hele eller deler av boligen.

2. Planlegge

Som en uavhengig partner hjelper vi deg å velge riktige håndverkere.

3. Prosjektledelse

Med god prosjektledelse passer vi på at ditt prosjekt forblir kostnadseffektivt.

4. Ferdig oppusset

Prosjektet er levert til avtalt tid og pris. All nødvendig dokumentasjon samt takst er overlevert.