Om oss

Om selskapet

Din Boligbistand er et selskap som er lokalisert i Oslo og Sarpsborg. Etter snart 20 år i byggebransjen kan vi med hånden på hjerte si at vi kan bygg og eiendom. Ved å bruke oss som rådgiver når du skal pusse opp bolig, bygge ny bolig eller kjøpe bolig er du garantert at vi sitter på riktig kunnskap og erfaring.

Vi bistår deg med ditt byggeprosjekt, uansett størrelse.

Vi utfører det meste av takstoppdrag innenfor for fast eiendom. Ved salg av bolig bruker vi Eierskifterapport™ fra Byggmestrenes takseringsforbund, for trygt og enkelt boligsalg.

Om daglig leder

Bilde av daglig leder for Din BoligBistand Glenn André Lislerud.
Glenn André Lislerud

Erfaringer

Jeg har lang erfaring fra byggebransjen. Både som utførende tømrer, innen prosjektledelse på alt fra mindre oppussingsprosjekter, oppføring av nye boliger til større næringsbygg og eiendomsutvikling.

Kvalifikasjoner

  • Svennebrev tømrerfaget
  • Byggmester tømrerfaget
  • Fagskoleingeniør bygg
  • Sertifisert takstmann Byggmestrenes Takseringsforbund

Som håndverker selv vet jeg viktigheten av at alt gjøres etter forskrifter helt ned i minste detalj. Jeg er kjent med de fleste fallgruver som oppstår under byggeprosjekter og jeg er rask med å finne gode løsninger.

Jeg har et utbredt nettverk av gode håndverkere, samtidig som jeg er uavhengig.

Innenfor rådgivning

Jeg har vært mange år i bransjen og har forståelse for at det kan være tungt å følge opp prosjekter når man ikke har kunnskapen om hvordan ting burde gjøres. Jeg ønsker derfor å bruke min kunnskap til å hjelpe andre.

Jeg ser en stadig økning av ukvalifiserte og useriøse håndverkere, samt at det er mange krav og forskrifter man må forholde seg til – med min hjelp ønsker jeg å gjøre hverdagen til boligeiere trygt og enkelt, slik at de unngår fallgruvene som ofte oppstår.