Rådgiving innen oppussing og bolig

Skal du pusse opp, bygge eller kjøpe et nytt hus, og ikke aner hvordan du skal starte?

Vi har mange års erfaring fra byggebransjen og kjenner til de store fallgruvene som ofte oppstår i en byggeprosess. Det er både tidkrevende, komplisert og uvant for de aller fleste.

Vår oppgave er å være et bindeledd mellom deg og håndverker, og vi representerer dine interesser hele veien. Det betyr at du får din egen private rådgiver som hjelper deg gjennom hele prosessen.

Vi bistår med følgende tjenester:

  • Finne riktige håndverkere
  • Lage anbudsforespørsler
  • Evaluere tilbud
  • Følger opp håndverkere og ser til at jobben blir utført riktig


Vi kvalitetssikrer at leveransen er tilfredsstillende ved å dobbeltsjekke at løsninger som blir presentert er logisk og økonomisk gunstig for deg som kunde, samt at vi går gjennom sluttleveransen og sørger for at alt har blitt gjort i henhold til avtale, og at det ikke kommer overraskende tillegg i prisen.

Du velger selv hvor mye du ønsker oss involvert i prosessen. For noen holder det at vi gir gode tips i henhold til hva de skal se etter i håndverkere og hvordan man best evaluerer tilbud fra dem, mens andre ønsker oss involvert fra start til slutt. Vi kan også føre all kommunikasjon direkte med håndverker slik at du kan fokusere på mye viktigere ting som familie, jobb og fritid.

Det er mange fallgruver i denne bransjen og de fleste av våre kunder opplever en rimeligere totalpris ved å inkludere oss i prosessen. Hvis du ønsker å vite mer om hva vi kan bistå med er det bare å ringe oss for en hyggelig prat.

Vi kan bistå med å finne ut hvilke oppussingtiltak som vil gi størst verdi i en oppussing, og hvilke fallgruver man burde unngå når man skal pusse opp boligen.

Hvordan funker det

4 enkle steg i prosessen

Mange ønsker å pusse opp hele eller deler av boligen men er usikker hvor man skal starte. Under ser du en del av reisen.

Grafisk illustrasjon av byggeblokker.

1. Pusse opp

De fleste starter med et ønske om å pusse opp hele eller deler av boligen.

2. Planlegge

Som en uavhengig partner hjelper vi deg å velge riktige håndverkere.

3. Prosjektledelse

Med god prosjektledelse passer vi på at ditt prosjekt forblir kostnadseffektivt.

4. Ferdig oppusset

Prosjektet er levert til avtalt tid og pris. All nødvendig dokumentasjon samt takst er overlevert.